Kort om Sport

Jeg har gennem mit liv dyrket forskellige typer af sport, dog gik det aldrig så godt med sporten i skolen, men jeg gav det alligevel en chance.

Skydning

Da jeg arbejdede på Rigshospitaler i meldte jeg i 2008 ind i deres idrætsforening; her kunne man nemlig melde sig til skydning. Dengang valgte jeg at skyde .22 riffel. Desværre var det ikke længe jeg var der, da jeg meldte mig ud efter at have skiftet stilling til Regionen.

I 2020 meldte jeg mig derfor ind i Søværnets Idrætsforening hvor jeg meldte mig ind i SIF Københavns Skydeudvalg og valgte at skifte fra riffel til pistol. I min tid i SIF har jeg fået en del gode placeringer i forskellige konkurrencer og mesterskaber, og jeg har vundet følgende medaljer:

 • Københavns Mesterskab 2021, Militær Hurtigskydning (Åben klasse)

Motionsløb

De seneste par år er jeg begyndt at løbe meget, og mit første rigtige motionsløb var… en halvmaraton. Siden dengang er det blevet til en hel del forskellige motionsløb, både tilstedeværende og virtuelle løb, og meget ofte på 10 km distancen.

 • 2019
  • Copenhagen Half Marathon (halvmaraton/21,1 km)
  • Nisseløbet (5 km)
 • 2021
  • Gardernes Nytårsløb (10 km)
  • Social Bubble Run (5 km)
  • Denmark Spring Run (5 km)
  • Full Moon Run (5 km)
  • Royal Run ’20/’21 (10 km)
  • Lufthavnen Rundt (halvmaraton/21,1 km)
 • 2022
  • Marine Corps Historic Half (halvmaraton/21,1 km)
  • Hærløbet (10 km)
  • Marine Corps Marathon 10K (10 km)
  • Royal Run (One Mile/1,6 km)
  • Royal Run (10 km)
  • Platinum Jubilee (10 km)
  • Scottish Highlander Run (5 km)
  • Top Gun Maverick Run (5 km)
  • Sommerløbet (10 km)
  • History & Heritage: XF-85 Goblin (10 km)
  • DHL-stafetten (2x 5 km)
  • Air Force Marathon (10 km)
  • Navy 10K (10 km)
  • History & Heritage: F86 Sabre (10 km)
  • Canada Army Run (5 + 10 km)
 • 2023
  • History & Heritage: C-47 Skytrain (10 km)
  • Marine Corps Semper 5ive (5 miles/8 km)
  • Marine Corps Historic Half (halvmaraton/21,1 km)
  • Royal Run (10 km) – Sponseret af Kriminalforsorgen/BlivFængselsbetjent.dk
  • Sommerløbet (10 km)
  • DHL-stafetten
  • Air Force Marathon (10 km)

March

Også lange traveture har været noget jeg har givet mig i kast med; faktisk en uge efter mit første halvmaraton tog jeg på min første marchtur, det blev så til flere efterhånden:

 • 2x Gardermarch (8 KM)
 • 2x Julemærkemarch (10 km)
 • Søgårdmarchen (40 km)
 • 3x Alternativ Veteranmarch (7,5 km)
 • 3x Alternativ Veteranmarch (15 km)
 • Alternativ Veteranmarch (30 km)
 • Føringsstøtteregimentets Medaljemarch (20 km)
 • Flyvevåbnets Flyver March (20 km)
 • Swedish Army Challange 2021 (30 km)
 • Airborn March (10 km)
 • Marche Internationale de Diekirch (2x 20 km)
 • 2x Resul (10-40 km)
 • Bremer Remote Marsch (24 km)
 • 2x Czech Military March (20 km)
 • 2x Czech Statehood March (20 km)
 • 2x Austerlitz March (20 km)
 • Schweizerischer Zweitagemarsch (2x 10 km)

Fodbold

I mange går spillede jeg fodbold, og det blev til en enkelt medalje ved Limone Cup i Italien hvor jeg var med som træner for et lilleputhold og spillede for et seniorhold for Sundby Boldklub (medaljen for Limone Cup har jeg ikke mere, da jeg har givet den væk).
I min barndom spillede jeg for B1908 og det blev til en flidspræmie.

 • Spiller
  • B1908
  • Sundby Boldklub (ad-hoc)
 • Træner
  • Sundby Boldklub, 2. Lilleput
  • Frederiksberg Alliancen 2000 / FA2000, 2. Lilleput

Atletik

En kort periode var jeg med i Atletikklubben Gullfoss. Atletik har generelt aldrig været min stærke side, og kun en enkelt medalje er blevet tildelt, som endda var efter jeg havde forladt klubben, nemlig Amagermesterskab 1999.

Svømning

Officielt set har jeg aldrig gået til svømning, men det har været en del af skole og ungdomsskole. I løbet af min skoletid har jeg modtaget forskellige svømmemærker – som jeg i øvrigt aldrig har fundet ud af hvad man skal bruge til. Dem jeg har kunne finde frem er

 • 25 m

Jiu-jitsu

På ungdomsskolen trænede jeg jiu-jitsu; det gav mig både nogle færdigheder i selvforsvar, men også en god portion disciplin. Det er dog aldrig noget jeg har kastet mig videre ud i. Ud over det hvide bælte som man starter har jeg gradueret til Gult og Orange bælte.