Game on!

Jeg har altid spillet computer: Som barn havde vi en Commodore 64, senere en Amiga 500, og endeligt fik jeg først min fars gamle computer og derefter byggede jeg en selv.

I dag spiller jeg både på gamle computere og konsoller – både fra min barndom, men også andre. Jeg har endda en Amigaerne fra min barndom! Derudover spiller jeg også på nyere computere og spil dertil: Jeg har oftest altid en nyere Windows, en Windows XP, en Linux og en Mac-enhed stående klar til brug.

Retro computere – so last millennium!

Disse computere har alle det tilfælles at de er fra før år 2000. Jeg kan ret godt lide at spille Amiga, bl.a. og har efterfølgende også fået stor glæde af Commodore 64 som jeg også spillede som barn, men slet ikke i samme grad som jeg gjorde med Amigaen!

Bærbare computere

Dette er de computere jeg har – nogle af dem er stille og roligt ved at skulle pensioneres; jeg har ikke behov for dem alle og jeg har ikke tid til dem alle. De har dog ofte et specifikt formål og bliver ikke så tit blandet sammen.

Spillekonsoller

Jeg har aldrig rigtig været en der brugte spillekonsoller; dog har jeg i sin tid spillet på min fætters Nintendo, min anden fætters PlayStation, og en tredjes Nintendo 64. Da jeg var ung fik jeg en brugt PSOne af min onkel for at passe børn, og den spillede jeg da også lidt på inden jeg gav den til min fætter – det fortrød jeg dog relativt kort efter da jeg blev mere aktiv på VGG og begyndte at sprede mine spil ud på forskellige platforme; så jeg måtte ud at købe mig en…

De tidligere computere

Disse computere har jeg ikke mere. Listen bliver aldrig komplet da jeg ikke har en optegnelse over alle de computere jeg har haft gennem tiden, og heller ikke har billeder af dem alle. Bl.a. min første PC bygget på en IBM Aptiva eller min første bærbar som var en Toshiba Satellite har jeg ikke nok viden og tekniske informationer om til at kunne lave et rigtigt indlæg.