Cooler Master Master Collection

(Work in progress)

Jeg kan åbenbart godt lide at lave noget mærkematch hvor det er muligt; det startede lidt med MSI Aero / Double Dragon som endte med at bestå næsten udelukkende af MSI-dele, og The Beast gik næsten i samme retning (i 2023 blev det så fastlagt at det primært var ASUS-dele der skulle bruges til den), MSI Hatchling – og selv Dad-I/O som jeg byggede til min far endte med at blive bygget med bundkortets producent i mente da der skulle vælges grafikkort (henholdsvis MSI og ASUS).

Cooler Master har endnu ikke lavet grafikkort og bundkort, men har alle tider været kendt for deres køleenheder, og da jeg skilte Beast ad fandt jeg ud af at mine to røde blæsere var gamle Cooler Master blæsere; det gav mig så den idé at jeg kunne montere dem i det lille mATX Cooler Master Elite 344 kabinet jeg har – forhåbentligt sammen med min Cooler Master Hyper 212 EVO CPU-køler, en Cooler Master strømforsyning – og så finde mus og tastatur også fra Cooler Master til at have et komplet byg.

Hvad bundkort angår gik tanken først lidt på et Gigabyte-kort som jeg havde fået – og endda også et Gigabyte-grafikkort, men i stedet valgte jeg at bytte lidt rundt på mine oprindelige planer og sætte mit, nu i overskud, HP bundkort fra en Elite 800 TWR – altså bundkortet fra tower-versionen til min HP Elite 800 G1 som jeg jo oprindeligt havde købt den til – og brugt i en længere periode da jeg troede jeg havde fået knaldet det originalt bundkort – det viste sig at det efter nogle år i en kasse virkede og er nu på plads – derfor skulle dette kort bruges til noget andet! Og her kommer så netop en Cooler Master køler – dog ikke Hyper 212, men TX3 ind i billedet for HP’s G1 bundkort til 800 (og vist også 600) serien har ikke standardmål, men TX3 kan man skrue holderne af og på, og derfor har jeg tænkt at man også kan lave sine egne holdere.

Årgang2014
KabinetCooler Master Elite 344 USB 3
BundkortHP Elite 800 G1 TWR
CPUIntel Core i5-4690K
CPU-kølerCooler Master xxx
RAM2x 4 GB Kingston HyperX HX318C10FBK2/8 (Paired)
= 8 GB DDR3
GrafikkortASUS GeForce GTX 580 @ 1,5 GB
Lager
StrømforsyningCooler Master MWE 500 – 500W
Kabinetkøling2x Cooler Master A8025-25RB-3BN-PI (80mm med rød LED)
1x Delta Electronics AFB0912M – 92mm
Mus
TastaturCooler Master Devastator

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *