Microsoft Xbox 360 Halo 3 Special Edition

Min fætters game Xbox 360 som desværre led den sædvanlige sygdom med den såkaldte Red Ring of Death som gør konsollen ukampdygtig. Oftest er det en fejl der opstår ved brug og derved varme omkring CPUen og GPUen, og nogle gange kan man løse det ved at bage bundkortet i ovnen eller fjerne de oprindelige holdere til kølerne, men der er forskellige fejlkoder så problemet kan være noget andet i andre tilfælde. Min fætter gav mig den for at se om jeg kunne lave den, og jeg gav det et skud: først købte jeg fire andre (ældre) Xbox 360 Pro som alle havde RRoD, og først fik jeg lavet de to som viste samme fejlkode som min fætters, men desværre virkede det ikke på min fætters og jeg prøvede med forsigtig opvarmning dog også uden held og jeg måtte erklære bordet helt dødt.

Jeg bestilte et i England, men desværre var det dead upon arrival, da to kondensatorer var revet af. Min fætter havde derefter fundet ud af at han ikke længere havde brug for en Xbox 360 da han nu kunne spille sine spil på sin Xbox One, så jeg fik af vide at jeg bare kunne beholde den – enten som pynt eller hvis jeg kunne lave den.
Heldigvis for mig fik jeg nogle måneder efter et næsten komplet system (der manglede selve plastic skjoldet omkring og listen på DVD-drevet) af en veninde – det var fra en Modern Warfare 2 Limited Edition som var lidt nyere og som viste sig ikke at have fejl på, så bundkortet og DVD-drevet blev skiftet ud og nu kørte Halo 3 konsollen igen.

Halo 3 Special Edition blev udgivet i september 2007 og er en af de få rigtige Special Editions, hvor der ikke bare er tale om en kosmetisk ændring:
På den kosmetiske side har den naturligvis den viste Spartan Green farve med kobber-krom lister og nogle detaljer som bl.a. tæller Halo 3 logoet, derudover kommer den grønne controller et Halo 3 headset og oprindeligt var der også et tema og avatars installeret men det forsvandt for langt de fleste ved de senere opdateringer og kan ikke genetableres. På den mere tekniske side er den en hybrid mellem Xbox 360 Pro med dens 20 GB harddisk og Xbox 360 Elite som var den første med HDMI-indgang.

Årgang2007
Generation7. generation
CPUIBM PowerPC Tri-Core Xenon @ 3.2 GHz
GrafikchipATI/AMD Xenos @ 500 MHz
RAM512 MB DDR3 700 MHz RAM
Lager20 GB (original)
250 GB (fra Elite)
Controllere2x Xbox 360 Halo 3 controllere (1 originalt leveret med)
1x Xbox 360 Wireless Racing Wheel
Øvrigt udstyrWi-Fi controller (USB)
Xbox 360 HD-DVD Player

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *