Apple MacBook Pro (13”, ultimo 2011)

Bulgarsk MacBook Pro – derfor er tastaturet også kyrillisk og engelsk, hvilket er ret rart når jeg skal skrive på russisk (det sker oftere end man skulle tro) – men knap så fedt når jeg aldrig kan huske hvor @ sidder på det danske Apple tastatur… 
 
Oprindeligt haft en væskeskade, men har fået genetableret den via et nyt tastatur og en grundig rensning af logicboardet; der er nogle småkinks men, ikke værre end at jeg kan leve med det. Tastaturet er egentligt dansk, men da computeren oprindeligt kom med bulgarsk layout er alle tasterne fra det ødelagte tastatur flyttet over på det danske reservetastatur, eftersom at jeg syntes at computerens egen historie skulle følge med! 
Men hold da kæft hvor er det noget lort at afmontere tastaturet på sådan en! Jeg mener jeg talte nogle-og-90 små bitte skruer!  

Årgang2011
CPUIntel i5 dual-core @ 2,4 GHz
RAM4 GB DDR3 RAM  
GrafikchipIntel HD Graphics 3000 (384 MB delt hukommelse)  
LagerSeagate SATA – 500 GB HDD
PSU/Batteri63,5 WH litiumpolymerbatteri 
60W PSU  
Skærm13,1″ skærm med LED baggrundsbelysning (op til 1280 x 800 pixels)
OSMac OS X

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *