Commdore VIC-20 (DE)

Tysk produceret VIC-20, men til det engelske/internationale marked, efter som at de tyske VIC-20 skiftede navn til VC20, eller VolksComputer, så man undgik at navnet endte med at lyde som Fick (fuck/knep) – at få fingrene i sådan en ville være super cool!

Denne har jeg fået i England og der var b.la. en rigtig fin rejsetaske fra bladet VicSoft med til den og et VIXEM RAM-udvidelsesmodul der kan programmeres til op til 16 kB ekstra RAM til VIC-20eren (inkl. kvittering fra Boots i 1983): På en VIC-20 er det dog vigtigt at du har den rette mængde RAM; du kan ikke bare køre alle 16 kB på og så køre noget der kræver “unexpanded VIC” eller noget der kræver f.eks. 10 kB totalt.

Årgang1983
Bundkort
CPUMOS 6502 @ 1 MHz
RAM5 kB
+ VIXEN RAM-modul op til 16 kB
GrafikchipVIC-I (MOS 6560) co-processor
LagerCommodore 1530 “Datasette”
OSCommodore BASIC v2
PLACEHOLDER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *