MSI Pirate

Dette er min primære Windows gaming computer bygget af nye og genbrugte dele da jeg efterhånden var træt af ikke at have en nogenlunde ordentlig gaming computer og syntes ikke jeg fik nok ud af min Lenovo Y700 gaming bærbar. Det er ikke toppen af poppen men kan bruges til det som jeg spiller.

Computeren har tidligere været kaldt MSI Aero efter det kabinet jeg købte til det og eftersom både bundkort og grafikkort blev MSI – hvor grafikkortet også hed Aero. Oprindeligt kørte jeg med et Gigabyte GTX 1050 Ti Low Profile i det, men valgte at skifte til et 1650 og bruge 1050 Ti permanent i mit Linux-setup for ikke at skifte frem og tilbage hele tiden.

Siden hen er den blevet sat lidt i bero mens jeg arbejdede på min Hatchling hvor jeg brugte en stor portion af de vitale dele. Mens den lå hen fik jeg en bunke Corsair dele, inklusiv AIO vandkøler (som jeg dog har solgt videre), kabinet (skrottet), kølere, og mere. Det blev så til en idé om et MSI/Corsair byg.

KabinetMSI Gungnir 100
BundkortMSI Z87-G45 Gaming
CPUIntel Core i3-4170 @ 3,7 GHz
CPU-kølerCooler Master Hyper 212 Evo
RAM4x Corsair Vengence CMZ8GX3M2A1600C9R
= 16 GB DDR3 (1600 MHz)
GrafikkortGeForce GTX 1060 Gaming X – 6 GB DDR5
Lager128 GB mSata
PSUCorsair HX620W
OSMicrosoft Windows 10
Kabinetkøling2x 120 mm Corsair

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *